Ida Kristin Johansen

Fagrådsleder

Daglig leder, Hugos Tivoli

Hugos Tivoli er verdens nordligste tivoli! Tivoliet ble etablert i 1936 av Henry Johansen og har siden vært i kontinuerlig drift, med unntak av krigsårene 1940 – 1945. De første årene var tivoliet tilpasset mindre markedsarrangement i Trøndelag og deler av Nordland fylke. I noen år var tivoliet fast stasjonert i Mosjøen under navnet«Den kulørte by». Tivoliet ble siden overtatt av Henrys sønn, Hugo Johansen, og tivoliet fikk dermed navnet Hugos Tivoli som vi kjenner det i dag.

Hugos Tivoli er en trøndersk familiebedrift fra Levanger, og drives i dag av 3. generasjon. Sammen reiser tivolifamilien rundt det langstrakte land for å spre ekte glede i fjern og nær!

Vi reiser rundt fra uke til uke, og du finner oss som regel i midt- og nord-Norge som vi jo elsker ekstra høyt! Hugo sin familie er opprinnelig fra Nord-Norge, og kanskje er det derfor vi trives ekstra godt her. Du finner oss på ditt lokale arrangement som feks. martnaer, men vi besøker også mange byer hvor vi bare setter opp tivoli fordi det er gøy!