Neste arrangement - Sosialt? Workshop? Virksomhetbesøk?

Februar

11/2

Nyttårsbord

Neste arrangement - Sosialt? Workshop? Virksomhetbesøk?

 

 

 

 

Februar:

11/2 – Nyttårsbord

 

19/10

Neste Arrangement: Fondssparing - hvordan komme i gang?

Neste arrangement

Fondssparing - hvordan komme i gang? | 19/10

Fondssparing er i vinden som aldri tidligere, og mulighetene til å gjøre gode investeringer for egen fremtid med denne type sparing er store. Som nybegynner på området kan det virke både overveldende og uoversiktlig å sette seg inn i alle muligheter som finnes av sparing. Ung Arena inviterer til en inspirerende og lærerik kveld om sparing i fond. Programmet er tilpasset de med liten eller ingen erfaring med fondssparing fra tidligere.
 

Vi har vært så heldige å få med oss Andreas Jenssen Hjelmstad – markedssjef i Forte Fondsforvaltning – til å lede oss gjennom temaet denne kvelden. Andreas har 12 års erfaring fra finans og i 2014 ble Andreas kåret til en av Norges hundre største ledertalenter av E24/Mercuri Urval. Andreas anses som en dyktig formidler. I løpet av 45 minutter vil han gi oss en introduksjon til hvorfor det er gunstig å spare i fond og hvordan man praktisk går frem for å komme i gang med fondssparing. Det er satt av tid til spørsmål etter framlegget.

 

Etter arrangementet på Powerhouse vil det bli mulighet til å delta på en uformell samling i skybaren Astrum på Clarion hotell Brattøra.