Hva er Ung Arena?

Ung Arena er et nettverk for engasjerte næringslivsinteresserte under 38 år. Vi er en del av Næringsforeningen i Trondheimsregionen (NiT).

Som en del av Ung Arena får du innsikt i næringslivet i byen, og du holder deg oppdatert på hva som skjer. Ung Arena gir deg også en unik mulighet til å knytte bånd med andre som deler din interesse og engasjement for næringslivet.


Minglekveld med Ung Arena, foto: Kristoffer Wittrup

Opplev, lær og vokse

Å være medlem av Ung Arena åpner døren til en verden av inspirerende arrangementer. Bli med på eventyr hvor du ikke bare lærer nye ting, men også blir motivert til å nå dine mål. Ta en titt på våre tidligere arrangementer her. Vi byr på faglige arrangementer, og inviterer oss selv inn til bedrifter og næringstopper i byen for å utfordre og lære mer. Sist, men ikke minst, vi arrangerer sosiale arrangement hvor medlemmer får muligheten til å bygge relasjoner. Vi tror på balansen mellom det faglige og det sosiale.

Nettverk og muligheter

Ung Arena er et knyttepunkt for å fremme karrierevekst, kunnskapsdeling og samarbeid innen ulike bransjer og sektorer. Bygg et nettverk med mangfoldige medlemmer- fra advokater til fotografer, og alle imellom. Her hos oss, venter muligheter som kan kickstarte din karriere. Hos oss er alle velkomne, uansett bransje og erfaring.

Mentorprogram for fremtidens ledere

Med et medlemskap i Ung Arena, har du en unik mulighet til å søke på vårt eksklusive mentorprogram. Her vil erfarne mentorer fra trøndersk næringsliv veilede og støtte deg gjennom et helt år. Det er din sjanse til å lære fra de beste.

Bli medlem av Ung Arena i dag og ta det første skrittet mot en lysere karriere.

Fagrådet i Ung Arena

Gidsken
Asbøll

PwC
Fagrådsleder

Mona
Holden

LAG Advokater

Kristoffer
Wittrup

Fotograf wittrup

Kamilla
Larsen

The Assessment Company

Emma
Grønningen

Grilstad

Anders Gundersen

PWC

Ine
Eilertsen

Reitan

laura
Lydiksen

dfind

Håkon
Wuttudal

NIT

Ingrid
Tingstad

The Assessment Company

Maria
Havdal

Danske Bank

Maria Victoria
Kolbjørnsen

Sparebank 1 SMN

Målet med NiT er at skape et tett samarbeid mellom åtte kommuner skal styrke Trondheimsregionen i en nasjonal og internasjonal konkurransesituasjon. Regionen skal i framtiden hevde seg i toppen innen forskning, utdanning, næringsliv og kultur, og innen tjenester til befolkningen. 65 prosent av innbyggerne i Trøndelag bor i disse åtte kommunene.