Mentorprogrammet

“Mentorprogrammet er en gavepakke til unge, talentfulle og ambisiøse medlemmer. Du får tilgang til en dyktig mentor og får gleden av å bli kjent med andre i samme situasjon som deg selv. Mentorprogrammet er en viktig arena for erfaringsoverføring i Trøndelag”

Mentorprogrammet er et eksklusivt tilbud til Ung Arenas medlemmer. På begynnelsen av hvert kalenderår henter vi inn et knippe ambisiøse talenter som vi kobler opp med erfarne mentorer i næringslivet. Målet er å dele erfaringer, inspirere, lære av og sparre med hverandre.

Hvert år arrangerer Ung Arena 3-4 felles samlinger hvor mentorpar møter hverandre for utveksling av erfaringer og nettverksbygging. Mentoransvarlig i Ung Arena følger også opp hvert enkelt mentorpar. Mentorparene bestemmer selv hvor ofte de ønsker å snakkes, men det krever at begge parter setter av tid til hverandre jevnlig. 

Årets mentorer 2022:

Hilde Thommesen Holck

Administrende direktør, 3T

Hilde Cecilie Thommesen Holck er administrerende direktør for 3T-kjeden, Trøndelags største treningssenter-kjede.

Hilde har hatt ledelseserfaring siden hun overtok som leder for 3T etter endte studier, og bedriften har siden den gang utviklet seg fra å være ett treningssenter til et konsert med over 700 ansatte og 400 mill kroner i omsetning.

Ketil Kjeldsberg

Konserndirektør, Adecco Group

Ketil Kjeldsberg er konserndirektør i Adecco Group, hvor han har en 18 års lang erfaring både nasjonalt og i Skandinavia. Blant annet som Adm.dir i Adecco Finland, og konserndirektør i Adecco Group Norge.

Ketil er levende engasjert og opptatt av ungt lederskap, og har vært pådriver til kåringen av Årets Unge Ledertalent i Trondheimsregionen.

Lena Sagen

Direktør, Miljø og Bærekraft i HRP-konsernet

Lena Sagen er direktør for Miljø og Bærekraft i HRP-konsernet, og har lang erfaring som toppleder i et konsern med over 400 ansatte.

Hun er lidenskapelig opptatt av sosial og økonomisk bærekraft, og har en bred teknisk og økonomisk kompetanse med erfaring fra bygg og infrastruktur.

Ketil Olsen

Daglig leder & Partner, Volo AS

Ketil Olsen, Daglig leder & Partner i Volo AS, jobber til daglig med å skape bedre arbeidsplasser og godt arbeidsmiljø.

Ketil er gründer og etablerte Volo AS i 2007, og har jobbet med HR og utvikling av mennesker i nesten 30 år. Han er kjent for sitt engasjement, sin utholdenhet, og evnen til både å utfordre og involvere menneskene han trener og utvikler.

Bjørn Vidar Tessem

Konsernsjef, Bitastad AS

Bjørn Vidar Tessem er konsernsjef Bitastad AS. Bitastad AS er et av Norges største konsern innenfor servering og har i dag serveringskonseptene Jordbærpikene, Bigbite, Sot, Sabrura og Kompis i porteføljen sin.

Bjørn Vidar har mange års erfaring fra blant annet REMA1000, Narvesen, Nille og Vitus Apotek.  Han beskrives som ujålete og tydelig, men samtidig veldig åpen for innspill og nye infallsvinkler

Berit Svendsen

Sjef, Ski-VM 2025

Berit Svendsen er leder for ski-VM i Trondheim 2025, og har blant annet 30 års erfaring fra Telenor hvor hun har hatt en rekke roller.

Berit er av hjertet en tech-entusiast og nysgjerrig på innovasjon og utvikling. I 2016 ble hun kåret til en av Europas femti mest inspirerende kvinner i teknologiverden av Inspiring Fifty, og i 2017 og 2018 ble hun kåret til den mektigste kvinnen i norsk næringsliv av Kapital. I tillegg til dette er Berit engasjert i flere områder av norsk næringsliv gjennom styreverv.

Jørgen Sagmo

Direktør, Retro

Jørgen Voje Sagmo, gründer og daglig leder i Retro-konsernet. Jørgen har 30 års erfaring fra tekstilbransjen, og leder et konsern bestående av Retro- og Carma butikkene, samt nettbutikkene. Til sammen utgjør dette ca. 100 medarbeidere og en omsetning på 172 mill i 2020.  

Jørgens ansvar er å utvikle en organisasjon som er i stand til å møte utfordringene og taktskiftene i en bransje i konstant utvikling. Han er analytisk, grundig, nysgjerrig og opptatt av merkevarebygging gjennom ledelse. 

Hege Sand

HR-sjef, Enova

Hege Margrethe Sand er HR-sjef i Enova og har bred erfaring som HR-sjef fra tidligere selskaper som blant annet Telenor, IKEA og Sintef. 

Hun jobber daglig med organisasjonsutvikling og sørger for at de ansatte tar ut sine styrker og potensiale for å nå målene sine. Hege er også en erfaren mentor som tidligere har vært med i blant annet NHOs program Global Future og GROnett Nitr. Tilbakemeldingene her er at hun er en engasjert, trygg og åpen mentor.

Interessert i å bli mentee?

Du søker ved å sende inn et kort motivasjonsbrev og oppdatert CV til stian@nitr.no. I motivasjonsbrevet beskriver du hva som er ditt mål med å delta, hva du forventer av din mentor og hva du selv kan tilføre. Dersom du har preferanser for hvilken mentor som kan passe deg, må du gjerne inkludere dette i motivasjonsbrevet.

Søknadsfristen er satt til 02.01.2022.

Deltakeravgiften er på 2,500 kr.