Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Tilbakemeldinger = bedriftens hovedpulsåre

februar 8 @ 19:00 - 21:00

Gratis
En god tilbakemeldingskultur styrker bedriftens totale prestasjon, og vi er avhengig av tilbakemelding for å kunne utvikle oss. Konstruktive tilbakemeldinger, positive som negative, øker kunnskapen vår om oss selv og gir oss muligheten til å endre oss. Men de må gis i god mening, og oppleves slik - da er de verdiskapende, både for den som gir og den som får. Og da er det verdiskapende for bedriften.

GROnett og Ung Arena inviterer til en kveld hvor du får tips til hvordan du kan styrke tilbakemeldingskulturen i din bedrift, du får høre hvordan toppledere jobber med tilbakemeldinger og du får trent på tilbakemeldinger. Denne kvelden egner seg for alle, uansett nivå av ledererfaring.

Synnøve Farstad (direktør ledelsesutvikling, Norsk Helsenett) åpner temakvelden med et innlegg fylt med gode tips om hvordan man best gir og mottar tilbakemeldinger. Etter innlegget vil hun lede oss gjennom en workshop hvor alle vil få praksis trening i tema.

Kvelden avsluttes med panelsamtale med Tore B. Berdal (daglig leder, RBK), Hilde C. Talseth (admistrerende direktør, Norsk Kylling) og Erlend J. Gjønnes (daglig leder, Orkel) Moderator: Roar F. Forbord (PwC).

Arrangementet er kun for medlemmer av Ung Arena og GROnett.

Meld deg på arrangementet her

Arrangement i samarbeid med GROnett.

Detaljer

Dato:
februar 8
Tid
19:00 - 21:00
Kostnad:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.nitr.no/no/moter/39dddc8f-a326-17aa-08c1-656d80db5871

Arrangør

GROnett og Ung Arena

Sted

PWC Trondheim
Brattørkaia 17B
Trondheim, 7492 Norge
+ Google-kart